Portfolio

Yvonne & Dominique

Bijzondere trouwreportage voor het prachtige stel Yvonne & Dominique (Do). De hele dag ben ik met ze opgetrokken om de dag van hun leven vast te leggen, te beginnen bij de trouwreportage. Deze wilden ze graag in Café de Heeren op de Vlasmarkt in Middelburg: de plek waar ze elkaar ontmoet hebben. Het “donkere kroeg” gevoel moest goed naar voren komen in de foto’s en de serie moet laten zien hoe die ontmoeting gegaan is. Beiden leefden zich perfect in in hun rol: flirten, doen als of je dronken bent, dansen en “een lekker potje tongen”, het was echt een dolle boel!

Na de trouwreportage vertrokken we naar het stadhuis in Vlissingen voor de ceremonie. Wederom bijzondere momenten: Do ging op z’n knieën voor Yvonne want dat was tot dan toe nog nooit gebeurd “en hoort er toch een beetje bij”. Daarna een hereniging met hun prachtige dochtertje Lena (toen nog geen jaar oud) die lekker bij oma had gebivakkeerd.

Dit bijzondere stel ging voor nog een bijzondere extra op hun trouwdag: i.p.v. het “ring moment” een “tattoo moment” (al duurt dat wel ietsje langer). In de tattooshop van vader Rinus Souisa stond alles al klaar en werd een prachtige persoonlijke tattoo gezet onder het wakend oog van dochter Lena.

Het trouwfeest voor vrienden & familie werd gehouden in Café de Zaak. Met z’n allen eten, de bruidstaart aansnijden en de rest van de avond gezelligheid, hapjes en drankjes.

Een winderige, regenachtige dag maar dat mocht de pret niet drukken want het was één groot feest! Hier onder een selectie van de gemaakte foto’s die dag.

01
02

05

06
Trouwreportage in Café de Heeren

 

07
08

10
De ceremonie in het Stadhuis in Vlissingen.

 


12
13
Tattoo zetten in de shop van vader Rinus.

 

14
15
16
17
Feest voor vrienden en familie.

Project info

Yvonne & Do
31 juli, 2015