Portfolio

N8VDN8

Ieder jaar wordt eind oktober de Nacht van de Nacht (N8VDN8) georganiseerd in Middelburg (en op diverse andere plaatsen in het land). Het is een evenement om mensen, bedrijven en gemeenten te laten zien hoe mooi de nacht kan zijn en om bewuster te worden van het licht verbruik van Nederland. Op een creatieve manier wordt getoond hoe we met z’n allen bewuster, zuiniger en creatiever met licht om kunnen gaan.

Vorig jaar deed ik voor het eerst zelf mee als vrijwilliger aan N8VDN8. Samen met Yvonne Souisa en Kris Reijnierse hebben we een photobooth opgezet in Café de Zaak in Middelburg. Het thema van N8VDN8 2014 was “Earth, Wind & Fire”. Wij hebben onze inspiratie gehaald uit de band Earth, Wind and Fire die vooral populair waren begin jaren 70. Bezoekers van N8VDN8 konden in Café de Zaak op de foto met verkleedspullen: glitterhoedjes en glitterpruiken, hawaii bloemenslingers en gekke zonnebrillen. Groepen, solo, met drank/zonder drank als het maar een lekker gekke bedoeling was.

Er was een flinke aanloop, mede dankzij een levend standbeeld en 2 vuurspuwers voor de deur van het café. N8VDN8 zal voor mij altijd extra bijzonder blijven omdat ik 1 van die 2 vuurspuwers nu mijn allerliefste vriendje mag noemen, die ik daar, die avond heb ontmoet!

Dit is een selectie van alle foto’s die die avond gemaakt zijn in de photobooth. De gehele collectie is te vinden op de facebookpagina van N8VDN8.

nacht1 nacht9 nacht8 nacht7 nacht6 nacht5 nacht4 nacht3 nacht2n8vdn8