Portfolio

Forum Investments

In opdracht van en in samenwerking met Shinemark Mediabureau ontwikkelde Hello Yellow een nieuwe huisstijl en website voor Forum Investments (voorheen Forum Real Estate). Bij het wijzigen van de bedrijfsnaam hoort een nieuw logo, visitekaartje en briefpapier. Daarnaast is er een officieel verhuisbericht + naamswijziging ontworpen om naar klanten te versturen.

Er is ook een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die aansluit bij de nieuwe huisstijl. De website speelt in op de 3 keyfactoren van Forum Investments: luchtvaart, vastgoed en handelsondernemingen. De website is responsief en gemaakt met WordPress.

 

De homepage is één lange pagina met alle informatie over Forum Investments en maakt gebruik van parallax sliders.
 

De naam Forum is afgeleid van het woord Forum Romanum, in de Oudheid was dat de ontmoetingsplaats voor zakelijke en financiële kooplieden. De wens van de klant was om op subtiele wijze een link naar die betekenis in het logo te verwerken. De letters Fi zijn met elkaar verbonden wat staat voor de verbindende factor van Forum Investments en symboliseert de ontmoetingsplaats. Het klassieke statige lettertype refereert aan de Oudheid. Het kleurgebruik (goud en blauw) is conform de vorige huisstijl. Het was de wens van de klant om deze kleurcombinatie in stand te houden.

 

Visitekaartjes

 

Briefpapier en verhuisbericht

Project info

Forum Investments
31 juli, 2015