Portfolio

Coffeebar Shine

Coffeebar Shine is een hip en trendy social media café in hartje Goes. Samen met mediabureau Shinemark opgezet door eigenaresse Christina Elenbaas-Acda. Hello Yellow werkte als freelancer aan een aantal projecten waaronder het ontwerpen van de koffiekaart en visitekaartjes voor Coffeebar Shine en het fotograferen van het interieur en enkele heerlijke koffies die op de koffiekaart staan. De foto’s worden gebruik voor verschillende doeleinden waaronder social media, als stills in filmpjes en op de website van Coffeebar Shine.

Het logo van Coffeebar Shine was al ontworpen en tevens de kleurstelling zwart/wit/roze bepaald. De koffiekaart is ontworpen binnen de huisstijl maar gebruikt ook kenmerkende elementen uit de koffiebar zoals de grote krijtborden, het witte hout en de rondvliegende koffieboontjes!

De visitekaartjes spelen in op 2 belangrijke elementen van Coffeebar Shine: ze zijn vierkant, zoals een icon voor op social media (het is een social media café) en door de wijze waarop het kaartje gelezen moet worden (het kaartje gekanteld houden) is het een diamantvorm. Bij Coffeebar Shine shined iedereen bright as a diamond!

shine_koffiekaart

Koffiekaart

shine-visitekaartjes

Diamantvormige visitekaartjes

 

collage_shine

Sfeerfoto’s voor verschillende doeleinden

Project info

Coffeebar Shine
31 juli, 2015