Over mij

Meer weten over ons? Op deze pagina lees je meer over de missie & visie van Studio Hello Yellow en over de persoon daarachter: Selina van den Berg.

Aloha and welcome to the jungle

Vakantie: de meest relaxte tijd van het jaar. Uitslapen, lekker eten & drinken, genieten van mooi weer, mooie dingen zien en geweldige avonturen beleven!
Je voelt je goed, iedereen is blij, jij bent blij.

Positiviteit is overal om ons heen en ik vertaal dat gevoel naar passende ontwerpen, een heldere communicatie en een zorgeloze oplevering van producten. Bij ons schijnt de zon altijd (ook als het regent), de cocktails staan altijd klaar (nou ja, verfrissende fruitsap van de AH, maar koffie is er ook!) en ons hula-meisje danst de hele dag met haar solar-zonnebloem-buddy.

Hello Yellow is een allround ontwerpbureau. Eigenlijk kan bij mij alles. Alles wat je nodig hebt, of kan hebben, om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten! Denk aan drukwerk, huisstijl ontwerp, totaal concepten, websites, fotoreportages, social media, teksten schrijven, illustraties.

Bekijk het portfolio, lees meer over de diensten die Hello Yellow kan bieden en als je nog vragen of opmerkingen hebt gewoon even contact opnemen! Ik ben meer dan happy om al je vragen te beantwoorden!

Hula & Flora solar dans poppetjes
Profielfoto Selina van den Berg

Studio Hello Yellow is de handelsnaam van freelance ontwerper en fotograaf Selina van den Berg. Ik ben een vrolijk, kleurrijk persoon met een voorliefde voor schildpadden, Jack Sparrow en frutsels/veertjes/kraaltjes/bedeltjes etc. Woonachtig in een charmant Zeeuws dorpje met onuitspreekbare naam (try it: ‘s-Heer Arendskerke) en met een positieve mindset! De wereld is mooi! Ik hou van m’n regenboog haren, nagels lakken en hou vooral niet van kaas. Other than that ben ik open en toegankelijk (kletskous, zo kan je het ook noemen) en more than happy to talk/chat or work together!

Interesse in de opleidingen die ik heb gevolgd en mijn werkervaring? Bekijk hier mijn cv!